O NAS – Sanitetni reševalni prevozi Stanislav Nedeljko s.p. Lukavci 64, Križevci pri Ljutomeru

Smo prvi izvajalec s koncesijo v Pomurju, katerega glavna dejavnost so nenujni medicinski prevozi bolnikov od doma do vseh zdravstvenih ustanov po Sloveniji.

Razpolagamo z novim voznim parkom vozil, ki so udobna, klimatizirana in opremljena za prevoz bolnikov.

Prevoze izvajamo od doma do bolnišnice in nazaj domov. Točnost in kvaliteta uslug sta v zadovoljstvo vseh nas, ki se srečujemo.

Odličen voznik, zdravstveni tehnik z delovnimi izkušnjami vam pomaga na vašem domu v avtomobil, da se udobno namestite. Ko ste prepeljani do bolnišnice, v kateri ste naročeni na kontrolni pregled ali terapijo, vam pomagamo pri ureditvi dokumentacije na sprejemnem okencu, vas pospremimo do sprejemne ambulante vašega pregleda ali terapije, skratka ves čas smo ob vas.
Prednost naše usluge prevozov bolnikov je v tem, da vedno ponudimo prost sedež v avtomobilu za spremstvo najbližje osebe oziroma družinskega člana.

ZANIMIVO

Vsak zavarovanec ima pravico do prevoza v zdravstveno ustanovo na kontrolni pregled ali zdravljenje. Vaš izbrani osebni zdravnik vam izda dokument “NALOG ZA PREVOZ”, vi kot stranka-bolnik pokličete nas na tel. Številko 041 800 091 ali 051 610 091 ali 02-588 17 38, da uskladimo termin-čas odhoda in to je vse glede skrbi za prevoz.

Priporočamo, da nas obvestite o prevozu takoj, ko imate določen datum in uro kontrolnega pregleda ali terapije.

Pred prevozom imejte potrjeno kartico zdravstvenega zavarovanja in veljaven Nalog za prevoz, izdan s strani vašega izbranega zdravnika.

STROŠKI PREVOZA

V kolikor si pridobite “Nalog za prevoz”, vse stroške prevozov vašega zdravljenja krije zdravstvena zavarovalnica, pri kateri imate sklenjeno dodatno zavarovanje.

Prevoze opravljamo tudi samoplačniško, oziroma upoštevamo vsako vašo željo, ki je za nas dragocenega pomena.

Nenujni medicinski prevozi Stanislav Nedeljko s. p.

Lukavci 64,  9242 Križevci pri Ljutomeru
Za vse informacije nas dobite non-stop na številkah:
041 800 091
051 610 091
031 620 091
ali 02 588 17 38 (Tel/Fax)

Ne izgubljajte časa

Z nami je čakalni čas znotraj dnevne obravnave bolnikov krajši – kar pomeni kasnejši odhod od doma in hitrejši prihod nazaj domov, s tem prihranimo vaš čas.

Brezplačni prevozi

Na podlagi izdanega Naloga za prevoz, ki ga izda vaš osebni zdravnik, stroške krije zavarovalnica. Opravljamo tudi samoplačniške prevoze po dogovoru.

Vse zdravstvene ustanove

Opravljamo prevoze v vse zdravstvene ustanove po Sloveniji. Med njimi so tudi: Bolnica Valdoltra, Klinika Golnik, Diagnostični center Bled, Onkološki inštitut Ljubljana, UKC Ljubljana, Maribor…